Vsi vemo, da je slikopleskarstvo posel, ki ga profesionalci zagotovo opravijo bolje, kot bi ga sami – če seveda najamemo prave mojstre, ki so natančni in si svoje dobro ime resnično prislužijo s kakovostnimi storitvami. Če pod slikopleskarstvo zaradi težav, ki ste jih imeli z malarji v preteklosti, štejete bolj kot ne slabo plačane delavce, ki jim je povsem vseeno, kako opravijo svoje delo in koliko umazanije pustijo za sabo, ter morda sploh ne vedo, za kakšno pleskanje ste se dogovorili s šefom in da to ni niti približno enako rezultatu, ki ste ga dobili … No, potem vsekakor pride do težav. Slikopleskarstvo je ena tistih obrti, pri kateri imajo ljudje pogosto slabe izkušnje – a delno tudi po lastni krivdi.

Zagotovite si kakovostno slikopleskarstvo

Kako si zagotoviti, da vam slikopleskarstvo ne bo povzročalo sivih las?slikopleskarstvo perla tehnika Za začetek naj bo posel uraden, ne pa delo na črno! Najemite podjetje za slikopleskarstvo. Najprej jim sporočite svoje okvirne želje, da vidite, kolikšna bo okvirna cena, nato se dogovorite za ogled na lokaciji, med katerim boste lahko konkretno predstavili vse svoje želje. To bo podlaga za predračun, s katerim pa se nikar ne zadovoljite – kakovostno podjetje za slikopleskarstvo vam bo pripravilo tudi pogodbo. Pri pleskanju in barvanju namreč ne prihaja do pritožb zgolj zaradi cene, temveč predvsem zaradi neupoštevanja rokov, izvedbe, ki ni takšna, kot ste jo pričakovali, zaradi umazanije in poškodb. V pogodbi naj bo jasno zabeleženo, za kaj vse bo podjetje poskrbelo – da ne boste pričakovali več, kot so vam pripravljeni ponuditi, in se nato hudovali.

Verjemite, da je lahko slikopleskarstvo tudi sicer povsem v redu. Marsikdo vam lahko pove, da ni imel z izvajalcem nobenih težav, pa ni podpisal nobene pogodbe – res pa je tudi, da se v poslu vedno najdejo tako dobri kot slabi izvajalci, in slikopleskarstvo ni nobena izjema.

Comments are closed.